Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново в бокса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
    Иво, як си бате да знаеш`ЕВАЛАТА
    Не ми помагаш особено,а и това не съм аз....аз съм малко по як
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Аиде,бе хора,кажете поне какви лагери да поръчам

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
        Аиде,бе хора,кажете поне какви лагери да поръчам
        АЕ Мерете вала и вижте на кой ремонт ще излезе.
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е не съм толкова глупав де....първи ремонт са,ама и биелата на Първи цил. се е надрала....А колкото до ремаците,хич не бяха сменяни когато пише 4е са,ролките дрънкалясват и така вси4ко наведнъж
          PS: AE ги намерих за 75лв.(основни с биелни)....ако не намеря Glyco,ще са АЕ

Comment

Днеска го свалихме Умрялото Животно...Из отдоле:

Картер пълен със стружки:

И тая прехвалена "СЕЛЯНИЯ" Повече в моя мотор-НЕ
            При тея обороти и температура,това което пише по опаковките аз ве4е не му вярвам

Днеска вече на "Трошлю" не му беше толкова весело:

Е само това не бяхме разглабяли в тази кола:

Люлката на ЛЮБОВТА:

ЕЙ това се получава при 8000 об./мин,тъй 4е не си пънете много прекъсва4ите,като мен

И после Алфи4ката в кашон4ета по земята:
            Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 17:55.

Comment

Нищо лично, ама се съмнявам заради маслото да ти е проблема в двигателя, нем такъв дзвер на 8рпм да издържи

сори за спама

Comment

Comment

И тая прехвалена "СЕЛЯНИЯ" Повече в моя мотор-НЕ
                  При тея обороти и температура,това което пише по опаковките аз ве4е не му вярвам

ЕЙ това се получава при 8000 об./мин,тъй 4е не си пънете много прекъсва4ите,като мен
                  Предполагам че за да вдигнеш 8000 оборота си с чип? Съответно за такъв тип каране трябва да си бил с рейсинг селения ? Питам щото твоята кола има карти за гориво и аванс до 7800 оборота и то от много печен мапер И щото ако си бил с 20К и караш в лютеницата е нормално това дето ти се е случило
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Предполагам че за да вдигнеш 8000 оборота си с чип? Съответно за такъв тип каране трябва да си бил с рейсинг селения ? Питам щото твоята кола има карти за гориво и аванс до 7800 оборота и то от много печен мапер И щото ако си бил с 20К и караш в лютеницата е нормално това дето ти се е случило
                    за това говорим-7800....аз 1000 пъти им казах да го оставят на 7200,за да не стане беля,ама карай,ако не беше станало това пък нямаше да разбера че и ремъка,и ролките са за смяна,и щеше да стане не лютеница,ами руска салата.И въпреки това за Селениятя ве4е не съм много оптимисти4но настроен така като гледаш цвета на картера(тъмно кафяв,ти как смяташ?То не се знае и с какво е карано преди да я купя),ще видим като опра до маслото
                    PS:Според теб да връщам ли на 7200,ма то пък тогава се обезсмислят валовете
                    Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 23:10.

Comment

за това говорим-7800....аз 1000 пъти им казах да го оставят на 7200,за да не стане беля,ама карай,ако не беше станало това пък нямаше да разбера ще и ремъка,и ролкоте са за смяна,и щеше да стане не лютеница,ами руска салата.И въпреки това за Селениятя ве4е не съм много оптимисти4но настроен така като гледаш цвета на картера(тъмно кафяв,ти как смяташ?То не се знае и с какво е карано преди да я купя),ще видим като опра до маслото

аз мойто гтв си го купих от тано от пловдив те имат и една 166-ца имаха некакъв проблем с маслото на селения. И те ми разправяха че в пловдив внасяли некви боклуци.
                      Alfa Romeo GTV

Comment

Колега, всичките ми италианки съм ги карал със Селения и никога не съм имал проблеми с мотора, имах пунто турбо което се караше с много злоба и моторчето устиска на зора. Бих казал че Селенията си е доста добро масло. Колата ти е на километри, не знаеш как е карана, с какво масло е карана, а и 8000 си е бая
                        GTV

Comment

за това говорим-7800....аз 1000 пъти им казах да го оставят на 7200,за да не стане беля,ама карай,ако не беше станало това пък нямаше да разбера ще и ремъка,и ролкоте са за смяна,и щеше да стане не лютеница,ами руска салата.И въпреки това за Селениятя ве4е не съм много оптимисти4но настроен така като гледаш цвета на картера(тъмно кафяв,ти как смяташ?То не се знае и с какво е карано преди да я купя),ще видим като опра до маслото
                          Сипи си Рейсинг,и ще видиш че ще си доволен,а за лагерите според мен задължително АЕ
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Сипи си Рейсинг,и ще видиш че ще си доволен,
                            Пo вкусно ли е
                            Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            а за лагерите според мен задължително АЕ
                            И защо па да е задължително да са АЕ аз бих предпочел Глико например

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                              аз мойто гтв си го купих от тано от пловдив те имат и една 166-ца имаха некакъв проблем с маслото на селения. И те ми разправяха че в пловдив внасяли некви боклуци.
                              проблема на тази 166-ца не беше със маслото а коренно различен нека да не цапаме излишно темата на Иво
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Картера става кафяв от нередовна смяна на маслото не от лошо масло Някой преди теб го е карал до гроб
                                Не ти знам нито конфигурацията на колата(валове, генерация, зацепване и т.н) нито тунерите за да мога да давам акъл. Ако искаш акъл ми звънни да поговорим и мога да помогна
                                sigpic

Comment

Working...
                                X